Rreth Nesh

FUTURE HOME Real Estate është kompania më e madhe shqiptare e ndërmjetsimit të Pasurive të Paluajtëshme në Kryeqytet.  E krijuar në 19 shtator 2015 me zyrën e parë,  në zonën e Unazës së Re.  Fale punës së palodhur dhe shërbimit me seriozitet dhe ndershmëri sot posedojmë 6 Zyra në Tiranë. 

  • Zyrat tona ndodhen në  Zona strategjike të kryeqytetit, në qendër të Tiranës ndodhet zyra jonë e dytë Future Home Opportunity e hapur në datën 25 shtator 2016 me adresë, Rruga e Barrikadave.
  • Zyra e radhës ndodhet në zonën e Komunës së Parisit, Future Home Priority e hapur në 5 prill 2017.
  • Future Home Property është zyra jonë e katërt, në Rrugën Muhamet Gjollesha, e hapur në 25 shtator 2017
  • Future Home Alidemi është zyra jonë e  pestë , në zonën e Ali Demit, pranë Shkolls 1 Maji, e hapur në 20 Janar 2018 dhe zyra jonë më e re ndodhet në zonën e Freskut, Future Home Opportunity Plus e hapur në datën 01 Qershor  2018.


  Për më tepër informacion rreth nesh ju mirëpresim pranë Zyrave tona.