Rinovimi I Pasurive Të Paluajtshme

Çdo investim që ka për qëllim përmirësimin e disa aspekteve të pasurisë të paluajtshme padyshim sjell rritjen e vlerës së saj në tregun imobiliar. Për çdo pasuri ka mënyra të larmishme për të shtuar vlerën të cilat mund të aplikohen për këtë qëllim . Pavarësisht qëllimit për të cilin kryhen (qëllim

Hapi i parë për të blerë prone ne Shqiperi, është të gjeni të duhurën për ju!

Per të blerë pronë në Shqipëri, mund ta gjeni vetë, duke kërkuar në internet ose duke kontaktuar drejtpërdrejt pronarin e shtëpisë që ju pëlqen ose zgjidhja më e mire do ishte të kontaktoni një agjensi imobiliare

ZHVILLONI KARRIERËN TUAJ NË FUSHËN E SHITJEVE

“Çfarë do të bëhem kur të rritem?” Kjo është pyetja që na shoqëron për një kohë të gjatë para se të vendosim se në cilin drejtim duhet të fillojë dhe vijojë karriera jonë profesionale. Shumica prej nesh janë bërë çfarë kanë dashur prindërit të bëhemi.

Lulet e duhura që duhet të mbani në çdo ambient të shtëpisë

Lulet dhe bimët në shtëpi janë dekoruese shumë e mirë e ambientit dhe një pastruese e ajrit brenda shtëpisë.

5 sekrete të arredimit të hapësirave të vogla

Të gjithë e dimë që është një tmerr i vërtet të përfshish gjithçka që të duhet në një ambient super të vogël, por jo e pamundur.

AVANTAZHET E INVESTIMIT NË PASURI TË PALUAJTSHME

Nëse po mendoni të gjeni një mënyrë të sigurtë dhe të shpejtë për të gjeneruar më shumë të ardhura atëherë investimi në pasuri të paluajtshme është zgjidhja e duhur. Të investosh në pasuri të paluajtshmë është mënyra më e mirë për të përmirësuar potencialin tuaj financiar në terma afatgjatë. Më posh

Flasin ekspertët: A këshillohet parketi në kuzhinë dhe tualet ?

Parketi arredon dhe është i ngrohtë, por a është i përshtatshëm në kuzhinë dhe tualet ? Lagështia, kalimi i njerëzve, uji dhe kalimi I kohës mund ta dëmtojnë.Nëse dhe ti je në dyshime nëse duhet vendosur parketi në kuzhinë dhe në tualet, lexoni këshillat tona.

Si të vendosim në mënyrën e duhur mobiljet, ja sistemet më funksionale dhe estetike

Misioni më i ri ? Arredimi i shtëpisë. Përpara se të blejmë mobilje në mënyrë të pa kontrolluar vlen të ndalemi dhe të mendojmë për mundësinë e ambientit për t’u transformuar në dhomë nate.

Këto janë ngjyrat që i bëjnë hapësirat e vogla të duken më të mëdha

Përzgjedhja e ngjyrës së duhur për të lyer ambjentet e brendshme të shtëpisë bëhet akoma më e vështirë kur kemi të bëjmë me hapësira të vogla

Si të përfshijmë mermerin në ambjentet e brendshme

Me kalimin e viteve apo stinëve, ndryshojnë dhe trendet. Me veshjet e kemi më të lehtë, por kur trajtojmë ambientin e shtëpisë, është e rëndësishme që të gjejmë aksesorë apo ngjyra që t’i rezistojnë kohës

Pesë mënyra për të dekoruar një faqe muri të bardhë

Një faqe muri e bardhë është sikurse nje fletë e bardhë mbi të cilën mund të shkruajmë nga e para, të nisim një fillim të ri , një histori të re. Është një mur i pastër i gatshmë për të provuar dhe mirëpritur çdo formë arti, deri sa vendi juaj të jetë sa më i dashur dhe mikrpitës .

Të stresuar? Shkenca thotë që kjo ngjyrë duhet të mbizotërojë në dhomën tuaj të gjumit

Ngjyrat njihen të kenë një efekt të caktuar në trurin e njeriut dhe si na bën të ndihemi një ngjyrë, nuk na bën një tjetër. Thuhet se kuzhina duhet lyer e kuqe, pasi në këtë mënyrë ndillet oreksi, dhoma e ndjenjes e gjelbërt, pasi na relakson, e dhoma e gjumit në tonet e blusë