Tirana 2019

Buxheti i Bashkisë së kryeqytetit, sa do të paguajnë qytetarët për parkimin, hapësirën, pastrimin, ndërtesat; Ja projektet kryesore:

Po sikur të arredoni shtëpinë tuaj në ngjyrë Rozë?

A e keni menduar ndonjëhere të arredoni shtëpine tuaj në ngjyrën rozë? Ju duket një pamje shumë vajzërore apo se ky stil nuk është i përshtatshëm për cdo ambjent. Në të vërtet nuk është aspak kështu sepse të arredoni shtëpin në ngjyrèn rozë është me të vërtet shumë e bukur sepse ky stil do tu jape s

Ndikimi I Ngjyrave Në Hapësirat Murale

Ndikimi I Ngjyrave Në Hapësirat Murale

Pse "duhet" të blejmë apartament në katin e fundit- tarracë?

Edhe pse sipas statistikave të nxjerra nga ekspertet e Future Home Real Estate katet më të preferuara për të banuar janë kati i II dhe i III respektivisht 33.6% dhe IV e i V me vlerën 41.1% e treguar me grafikun e mëposhtëm sot do t'ju tregojmë disa arsye përse duhet të blejmë apartament në katin e

Gjërat që duhet të vlerësoni kur jeni duke blere shtepi te re!

Informacioni i nevojshem per ju, per te patur nje eksperience sa me te mire.

Cfare ofron Tirana ne keto Dite Festive?

Të gjithë dëshirojnë të festojnë në fundvit, pikërisht për këtë arsye festimet gjatë muajit Dhjetor janë madhështore në të gjiithë botën. Këtë vit në Tiranë atmosfera e festave ka ardhur...

Një Fundjavë Ndryshe Me Stafin E Future Home

Future Home është pranë të gjitha shtresave të shoqërise

5 Arsye përse zgjedhja juaj duhet te jete "Future Home Real Estate"

1. Ofrojmë shërbimin më të shpejtë në treg për kërkesat e njerëzve. 2. Ofrojmë konsulencë juridike për cdo transaksion. 3. Ofrojmë...

Future Home - Real Estate Cdo muaj më të fuqishëm se paraardhësin.

Future Home - Real Estate Cdo muaj më të fuqishëm se paraardhësin.

Vilat, si mundësi investimi. Nga qiradhënia te rishitja

Kthimi i investimit nga vilat, është më i shpejtë se në çdo lloj pasurie të paluajtshme tjetër, madje edhe se dyqan