Rreth Nesh

FUTURE HOME Real Estate është kompania më e madhe shqiptare e ndërmjetsimit të Pasurive të Paluajtëshme në Kryeqytet.  E krijuar në 19 shtator 2015 me zyrën e parë,  në zonën e Unazës së Re.  Fale punës së palodhur dhe shërbimit me seriozitet dhe ndershmëri sot posedojmë 6 Zyra në Tiranë. 

Për më tepër informacion rreth nesh ju mirëpresim pranë Zyrave tona.

Na kontaktoni