Ambjent, Rruga e Elbasanit

Description

Ambjenti është i pozicionuar te Rruga e Elbasanit, përballë me Ambasadën Amerikane. Informacion mbi ambjentin: • Kati 0 përdhes • Sipërfaqja fizike e ambjentit : 183.1 m2 • Sipërfaqja mezanine : 38 m2 • Sipërfaqja e përbashkët : 10 m2 • Sipërfaqja totale : 231.1 m2. Ambjenti është bosh dhe disponon: • Pozicion të favorshëm gjeografik • Buzë rruge • Hapësirë e bollshme • Kubaturë e rregullt • Mundësi të ndryshme shfrytëzimi. Për ta vizituar na kontaktoni!

Features

Available
For sale
Commercial
1,270,500 €
0
Mortgage in process
2018-10-08

More Features

Gross area : 231

Address

Ambasada Amerikane
Albania
Tirana
Rruga e Elbasanit
1001

Prona të sygjeruara