Land, Zogu I Zi

Description

Toka është pozicionuar në Zogun e Zi,prane Pallatit te Sporti "Asllan Rusi". Informacion mbi tokën: • Sipërfaqja e tokës: 429 m2 • Dokumentacioni: Me Hipotekë. Disponon: • Nje shtepi private dhe nje garsoniere me siperfaqe totale 113 m2 ndertim • Pozicion i favorshëm gjeografik • Hapësire e bollshme • Zonë e preferuar për ndërtim . Për ta vizituar na kontaktoni!

Features

Sold
For sale
Land
155,000 €
Has mortgage
2018-10-29

More Features

Land Area : 429
Net Area : 113

Address

Zogu i ZI
Albania
Tirana
Zogu I Zi

Similar Properties