Qera,Kapanon.Autostrada Tiranë Durrës

Pershkrim

Disponojmë kapanon në Autostradën Tiranë Durrës. Objekti ka lokacion shumë të favorshëm, vija e parë në autostradë dhe është i organizuar shumë mire.Kapanoni eshte totalisht i investuar,hyrje e dedikuar me shkalle,me aspirim,ndricim dhe i survejuar nga kamerat.Ambjenti disponon hapsirë të bollshme për parkim brenda dhe jashtë ambjentit dhe ka nje lartesi prej 4.5 metra. Lokacion ideal dhe hapesirë të bollshme për zhvillimin e cdo lloj aktiviteti biznesi. Opsion ideal per investim. Për më shumë informacion na kontaktoni!

Tipare

Aktive
Per Qira
Kapanon
1,500 €
1
Ka hipoteke
2017-12-08

Me teper tipare

Siperfaqe totale : 750
Tualet (e) : 1

Adrese

mini invest
Albania
Tirana
Autostrada Tiranë

Prona te ngjashme