Shiten, Apartamente, Kompleksi San Pietro, Gjiri i LalEzit
Shiten, Apartamente, Kompleksi San Pietro, Gjiri i LalEzit
Shiten, Apartamente, Kompleksi San Pietro, Gjiri i LalEzit
Shiten, Apartamente, Kompleksi San Pietro, Gjiri i LalEzit
Shiten, Apartamente, Kompleksi San Pietro, Gjiri i LalEzit
Shiten, Apartamente, Kompleksi San Pietro, Gjiri i LalEzit
Shiten, Apartamente, Kompleksi San Pietro, Gjiri i LalEzit
Shiten, Apartamente, Kompleksi San Pietro, Gjiri i LalEzit
Shiten, Apartamente, Kompleksi San Pietro, Gjiri i LalEzit
Shiten, Apartamente, Kompleksi San Pietro, Gjiri i LalEzit
Shiten, Apartamente, Kompleksi San Pietro, Gjiri i LalEzit
Shiten, Apartamente, Kompleksi San Pietro, Gjiri i LalEzit
Shiten, Apartamente, Kompleksi San Pietro, Gjiri i LalEzit

Pershkrimi

Shiten, Opsione Apartamentesh në Komopleksin San Pietro në Gjirin e Lalzit.Vetem 35 km nga Tirana , 30 km nga aeroporti dhe 2 ore nga Prishtina , ky kompleks madheshtor ofron plazhe me rere, per banoret qe do jetojne dhe per vizitoret saj.Ne te gjithe siperfaqen e truallit prej 350.000 m², do te jene te ndertuara 140.000 m² siperfaqe ndertimi.Disponojm apartamente me siperfaqe te ndryshme duke filluar nga 75.8 m2, 77.9m2, 88.8 m2, 89.6 m2, 103.9 m2, 104.5 m2 deri në 106 m2.Apartamentet disponojne: • Kubaturë e rregullt • Pamje e mrekullueshme • Pozicion të favorshem gjeografik. Kompleksi po ndertohet nga dy kompanit me prestigjoze te ndertimit ne vendin tone, Oragnizimi I apartamnteve I pershtatet kerkesave dhe nevojave te klientit si dhe modeleve me te fundit te arkitektures moderne

Tipare

Apartment
10116
76 m2
0
0
Ne proces hipotekimi
2019-04-22

Adresa

Gjiri i Lalzit
Albania
Durrës
Gjiri I Lalzit

Prona te ngjashme

Shitet,Gasoniere,Ali Demi

Ali Demi TiranaID: al11453
40 m21110
26,000 €

Shitet,Apartament 2+1,Unaza E Re

Unaza E Re TiranaID: future11447
83 m2213
57,000 €

Qera,Apartament 1+1,Tregu Elektrik

Tregu Elektrik TiranaID: al11452
90 m2115
250 € /muaj