Shiten, Apartamente, Kompleksi San Pietro, Gjiri i Lalzit
Shiten, Apartamente, Kompleksi San Pietro, Gjiri i Lalzit
Shiten, Apartamente, Kompleksi San Pietro, Gjiri i Lalzit
Shiten, Apartamente, Kompleksi San Pietro, Gjiri i Lalzit
Shiten, Apartamente, Kompleksi San Pietro, Gjiri i Lalzit
Shiten, Apartamente, Kompleksi San Pietro, Gjiri i Lalzit
Shiten, Apartamente, Kompleksi San Pietro, Gjiri i Lalzit
Shiten, Apartamente, Kompleksi San Pietro, Gjiri i Lalzit
Shiten, Apartamente, Kompleksi San Pietro, Gjiri i Lalzit
Shiten, Apartamente, Kompleksi San Pietro, Gjiri i Lalzit
Shiten, Apartamente, Kompleksi San Pietro, Gjiri i Lalzit
Shiten, Apartamente, Kompleksi San Pietro, Gjiri i Lalzit
Shiten, Apartamente, Kompleksi San Pietro, Gjiri i Lalzit

Pershkrimi

Shiten, Opsione Apartamentesh në Komopleksin San Pietro në Gjirin e Lalzit.Vetem 35 km nga Tirana , 30 km nga aeroporti dhe 2 ore nga Prishtina , ky kompleks madheshtor ofron plazhe me rere, per banoret qe do jetojne dhe per vizitoret saj.Ne te gjithe siperfaqen e truallit prej 350.000 m², do te jene te ndertuara 140.000 m² siperfaqe ndertimi.Disponojm apartamente me siperfaqe te ndryshme duke filluar nga 75.8 m2, 77.9m2, 88.8 m2, 89.6 m2, 103.9 m2, 104.5 m2 deri në 106 m2.Apartamentet disponojne: • Kubaturë e rregullt • Pamje e mrekullueshme • Pozicion të favorshem gjeografik. Kompleksi po ndertohet nga dy kompanit me prestigjoze te ndertimit ne vendin tone, Oragnizimi I apartamnteve I pershtatet kerkesave dhe nevojave te klientit si dhe modeleve me te fundit te arkitektures moderne

Tipare

Commercial
10116
76 m2
0
0
2019-04-22

Adresa

Gjiri i Lalzit
Albania
Durr
Gjiri I Lalzit

Prona te ngjashme

Shitet, Hotel, Sarandë

Sarande SarandëID: PRI10972
628 m2
900,000 €

Shitet, Vilë, Ndroq

Ndroq TiranaID: OPP10971
291 m234
120,000 €

Shitet, Apartament 1+1, Komuna e Parisit, Tiranë

Komuna e Parisit TiranaID: PRI10970
60 m211
65,000 €