Qera,Godine Biznesi,Rinas
Qera,Godine Biznesi,Rinas
Qera,Godine Biznesi,Rinas
Qera,Godine Biznesi,Rinas
Qera,Godine Biznesi,Rinas
Qera,Godine Biznesi,Rinas
Qera,Godine Biznesi,Rinas
Qera,Godine Biznesi,Rinas
Qera,Godine Biznesi,Rinas
Qera,Godine Biznesi,Rinas

Pershkrimi

Jepet me qera qendër biznesi në Rinas.Qendra ka 2 kate Sherbim ,perkatesisht kati i 2 dhe i 3 te cilet jane sipërfaqe totale prej 936 m2 ,ku secili kat ka siperfaqe prej 468 m2 .Është e pozicionuar në një pikë strategjike dhe në një zonë të favorizuar .Qendra ka në brendësinë e saj hapësirë për ambjente shërbimi,eshte e pajisur me shkalle te brendshme,eshte e gjitha fasade xhami,e pajisur me sistem ajrimi dhe kondicionimi .Kati i dyte eshte open space dhe dispnon 2 tualete ndersa kati i trete ka funksionuar si hotel dhe disponon 13 dhoma te cilat kane nga nje tualet secila.Godina disponon hapesire parkimi ne pjesen e pasme,eshte e pajisur me sistem security dhe eshte e pershtatshme per cdo lloj biznesi ne varesi te kerkeses.Për ta vizituar na kontaktoni!

Tipare

Shopping Mall
future 10526
936 m2
13
15
Ka Hipoteke
2019-05-16

Adresa

Rinas
Albania
Tirana
Rinas

Prona te ngjashme

Shitet, Tokë, Rruga e Rinasit

Rinas Tirana ID: 12729
18000 m2 0 0 0
1,260,000 €

Shitet, Apartament 2+1, Komuna e Parisit, Tiranë

Komuna e Parisit Tirana ID: PRI12728
110 m2 2 2 15
110,000 €

Qera, Ambjent, Lulishtja 1 Maji

Lulishtja 1 Maji Tirana ID: 12727
50 m2 1 3
410 € /muaj