Shitet, Hotel, Dhërmi
Shitet, Hotel, Dhërmi

Pershkrimi

Hoteli ndodhet në Dhërmi, 450 m larg detit. Informacion mbi Ambjentin: • Hoteli është 1300 m2 • Ndërtim 5 Katësh • Organizimi: • 19 dhoma të mobiluara. Në kati e parë ndodhet kuzhina , lavanteri dhe 4 dhoma, kati i dytë përbëhet nga 5 dhoma si dhe recepsioni, kati i tretë dhe kati i katër janë të organizuar në 4 dhoma dhe nga një suitë, në tarracë ndodhet bari. Hoteli ka 20 poste parkimi. Për ta vizituar na kontaktoni!

Tipare

Hotel
OPP 10818
1300 m2
19
0
Ka Hipoteke
2019-06-06

Adresa

Dhermi
Albania
Tirana
Tiranë

Prona te ngjashme

Shitet, Shtëpi Private, Kavajë

Kavajë Kavaje ID: plus12306
1000 m2 3
50,000 €

Shitet, Toke, Autostrada Tirane-Durres

Autostrada Tirane Durres Tirana ID: 12305
500 m2 6
50,000 €

Shitet, Apartament 2+1, Fresku

Fresku Tirana ID: plus12304
92 m2 2 1 34
55,000 €