Ambjent, Qendër

Pershkrim

Ambjenti është i pozicionuar në Qendër, te Torre Drini që është një nga qendrat e biznesit, e projektuar për të krijuar kushte të shkëlqyera për zyra e dyqane duke ofruar hapësira me cilësi të lartë. Informacion mbi ambjentin: • Kati 0 përdhes • Sipërfaqja e ambjentit : 49 m2 • Dokumentacioni: Me Hipotekë. Ndërtesa në të cilën ndodhet ambjenti disponon: • Standarte të larta në lidhje me nivelin e sigurisë • Shkallë emergjence • Sistem alarmi në rast zjarri • Shërbim me roje • Sistem qendror i ngrohjes dhe i ftohjes • Gjenerator • Vendparkim. Ambjenti ka një kubaturë të regullt, mundësi të shumta shfrytëzimi dhe prania e shumë institucioneve, godinave dhe zonave publike favorizon zhvillimin e shumë bizneseve. Për ta vizituar na kontaktoni!

Tipare

Shitur
Per Shitje
Ambjent
120,000 €
Ka hipoteke
2018-07-11

Me teper tipare

Siperfaqe totale : 49

Adrese

Torre Drin
Albania
Tirana
Qender
1001

Prona te ngjashme