Toke,Kamez

Pershkrim

Toka ndodhet në zonën e Kamzes,një vend strategjik dhe me pozicion fantastik për tu zhvilluar. Sipërfaqja e truallit eshte 28000 m2 .Pozicioni strategjik dhe hyrje-daljet qe trualli ka direkt me rrugen kryesore e bëjnë një vend me prioritet investimi ne fushen e ndertimit dhe gjithashtu është e përshtatshme për zhvillim shumëllojshmërie aktiviteti biznesi,gjithashtu trualli është i pajisur me certifikatë pronësie. Për më shumë informacion na kontaktoni!

Tipare

Terhequr
Per Shitje
Toke
980,000 €
Ka hipoteke
2018-10-02

Me teper tipare

Siperfaqe totale : 28000

Adrese

Kamez
Albania
KAMZA
Kamëz

Prona të sygjeruara