Ambjent , Fresku

Pershkrim

Ambjenti ndodhet në zonën e Freskut në rrugën ‘Muhamet Deliu’. Ambjenti ka sipërfaqe totale 150m2 dhe është I përshtatshëm për dyqan ,magazinë. Ndodhet buzë rrugës pra ka lokacion shumë të mire. Detaje të tjera • I investuar . • Lokacion shumë të mirë. • Jepet për qera me afat të gjatë . Për ta vizituar na kontaktoni!

Tipare

Aktive
Per Qira
Apartament
240 €
0
Në proces hipotekimi
2018-10-24

Me teper tipare

Siperfaqe totale : 150

Adrese

Fresku
Albania
Tirana
Fresku
1001

Prona të sygjeruara