Shitet, Tokë, Borsh

Pershkrim

Shitet tokë në Borsh tek brezi i parë, në afërsi të plazhit. Me sipërfaqe totale prej 5000 m2 (e ndarë në dy çertifikata pronësie me nga 2000m2 dhe 3000m2). Toka është e përshtatshme për ndërtime ( resort, hoteleri, kompleks vilash). Disponon dokumentacion të rregullt hipotekor dhe të gjitha orientimet. Opsion ideal investimi. Për më tepër na kontaktoni!

Tipare

Aktive
Per Shitje
Toke
1,000,000 €
Ka hipoteke
2019-04-08

Me teper tipare

Siperfaqe totale : 5000

Adrese

Borsh
Albania
Borsh
Borsh
1001

Prona te ngjashme