Qera,Tokë dhe Ndërtesë,Yrshek Qira
 • future15644
 • Sip:1500 m2
Qera,Magazinë,Autostrada Tiranë-Durrës Qira

Qera,Magazinë,Autostrada Tiranë-Durrës

Autostrada Tirane-Durres Tirana
Fatjon Hysenbelliu
 • future15610
 • Sip:1750 m2
Shitet,Kapanon,Marikaj Shitje

Shitet,Kapanon,Marikaj

Marikaj Tirana
Fatjon Hysenbelliu
 • future15161
 • Sip:2257 m2
Qera,Godinë Biznesi,Autostrada Tiranë-Durrës Qira

Qera,Godinë Biznesi,Autostrada Tiranë-Durrës

Autostrada Tirane-Durres Tirana
Fatjon Hysenbelliu
 • future14669
 • Sip:2400 m2
Qera,Ambjent Biznesi,Autostrada Tiranë-Durrës Qira

Qera,Ambjent Biznesi,Autostrada Tiranë-Durrës

Autostrada Tirane-Durres Tirana
Fatjon Hysenbelliu
 • future14668
 • Sip:2570 m2
Qera,Ambjent Biznesi,Autostrada Tiranë-Durrës Qira

Qera,Ambjent Biznesi,Autostrada Tiranë-Durrës

Autostrada Tirane-Durres Tirana
Fatjon Hysenbelliu
 • future14667
 • Sip:1000 m2
Qera,Ambjent Zyrash,Autostrada Tiranë-Durrës Qira

Qera,Ambjent Zyrash,Autostrada Tiranë-Durrës

Autostrada Tirane-Durres Tirana
Fatjon Hysenbelliu
 • future14666
 • Sip:250 m2
Qera,Magazinë,Kashar Qira

Qera,Magazinë,Kashar

Kashar Tirana
Fatjon Hysenbelliu
 • future14339
 • Sip:1630 m2
Qera,Magazinë,Kashar Qira

Qera,Magazinë,Kashar

Kashar Tirana
Fatjon Hysenbelliu
 • future14338
 • Sip:2600 m2
Shitet,Tokë,Autostrada Tiranë-Durrës Shitje

Shitet,Tokë,Autostrada Tiranë-Durrës

Autostrada Tirane-Durres Tirana
Fatjon Hysenbelliu
 • future14312
 • Sip:6000 m2
Qera,Kapanon,Autostrada Tiranë-Durrës Qira

Qera,Kapanon,Autostrada Tiranë-Durrës

Autostrada Tirane-Durres Tirana
Fatjon Hysenbelliu
 • future14309
 • Sip:2200 m2
Qera,Kapanon,Autostrada Tiranë-Durrës Qira

Qera,Kapanon,Autostrada Tiranë-Durrës

Autostrada Tirane-Durres Tirana
Fatjon Hysenbelliu
 • future14307
 • Sip:1100 m2