Qera, Ambient, Rinas

1,000 € /month

ID: OPP12601
Alt Alt
Alt
Alt

Property info

  • TipiCommercial
  • IDOPP12601
  • Surface118m2
  • Floor0
  • Rooms No.0
  • baths2
  • Views89

Description

Jepet me qera ambient, në Rinas pranë aeroportit "NënëTereza" . Ambienti ndodhet në katin e 0 me sipërfaqe 118 m2 dhe 1000 m2 truall. Ambienti është i përshtashëm për një sërë aktivitetesh. Disponon: •1 Ambient open space •2 Tualete •Fasadë xhami. •Për ta vizituar na kontaktoni!

Enkeled Kullaj
Enkeled Kullaj
Future Home Opportunity