Qera, Magazinë, Autostrada Tiranë-Durrës

4,500 € /muaj

ID: OPP 4534
Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt

Detajet e pronës

  • TipiCommercial
  • IDOPP 4534
  • Siperfaqja bruto2065m2
  • Kat
  • Numri i dhomave0
  • Tualete0
  • Dokumentimi Ka Hipoteke
  • Shikime1968

Pershkrimi

Magazinë Frigoriferike, Marikaj ( Km 17 I autostradës Tiranë-Durrës )
Shitet ose jepet me qira një magazinë frigoriferike, 605 m2 e cila është e organizuar në 5 dhoma , 3 frigoriferike( me përmasa 5.6m x13.8m dhe 5.6 m lartësi) dhe 2dhoma për qëllime magazinimi me përmasa 13.8m x 8.4m x 5.6m të cilat janë të përshtatshme edhe për frigorifer
Korridori teknin 80 m2 dhe në katin e sipërm ambjente për zyra me sipërfaqe 80 m2.
Sipërfaqja e truallit është 2065 m2 dhe disponon dokumentacion të rregullt hipotekor
Detaje të tjera
• Magazina me panel sanduicc 4 cm(llamarina 0.5 mm jashtë dhe 0.45mm nga brenda)
• Domat me panel sanduicc 12 cm
• Dysheme me shtresa termoizolimi (iglu, tuba ajrimi, felizol etj.) për tu përdorur në -20 gradë celciusderi ne +10 gradë celcius
• Ftohje me central 80 amper preja 4 motorrash
• Linjë private për energjinë elektrike 20 kw me transformator 320
• Paleotofor dhe rafte metalike
• Mundësi kreditimi 50 % e vlerës së objektit
• Për më tepër na kontaktoni!

Devis Duka
Devis Duka
Future Home Opportunity