Shitet,Ambient ,Rruga Kongresi i Manastirit ,Tirane.

413,000 €

ID: PRO+17601
Alt Alt
Alt
Alt

Detajet e pronës

  • TipiCommercial
  • IDPRO+17601
  • Siperfaqja118m2
  • Kat0
  • Numri i dhomave0
  • Tualete0
  • Shikime21

Pershkrimi

Disponojmë Dyqan për shitje. në një nga rezidencat që po ndërtohet së fundmi' Rezidenca Zirkon'.Objekti ndodhet në Rrugën Kongresi I Manastirit pranë spitalit Pedriatik .Dyqani ka një kubaturë mjaft të rregullt dhe një sipërfaqje prej 118m2, Objekti disponon jo vetëm ambjente shërbimi,parkimi apo banimi por edhe ambientet rekreative dhe gjelbërimi, Fasada e objektit është me sistem kapot, ndarjet po ashtu kanë polisterol në mes duke ofruar izolim termik dhe akustik.
Për ti vizituar na kontaktoni!

Henri Shehu
Henri Shehu
Future Home Property +