Qera,Ambjent Biznesi,Fushë-Prezë

5,000 € /muaj

ID: al 10710
Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt

Detajet e pronës

  • TipiCommercial
  • IDal 10710
  • Siperfaqja3000m2
  • Kat
  • Numri i dhomave0
  • Tualete
  • Dokumentimi Ka Hipoteke
  • Shikime160

Pershkrimi

Ambjenti është i pozicionuar në Fushë-Prezë. Informacion mbi ambjentin : • Godinë 3-katëshe • Secili kat është 800 m2, pra sipërfaqja totale është 2400 m2 • Sipërfaqja totale : 3000 m2 • Dokumentacioni: Me Hipotekë • Kati i 1 është servis makinash • Kati i 2 është magazinë shitjesh dhe lokal • Kati i 3 është aktualisht bosh • Ambjenti është multifunksional dhe disponon: • Punime tepër cilësor • Kubaturë e rregullt • Përpara godinës ndodhet dhe 1 pikë karburanti jo në gjendje pune • Mundësi të shumta shfrytëzimi. Për ta vizituar na kontaktoni!

Zyra Ali Demi
Zyra Ali Demi
Future Home Ali Demi