Qera, Godinë Biznesi, Rruga e Durrësit

3,000 € /muaj

ID: OPP19774
Alt
Alt

Detajet e pronës

  • TipiCommercial
  • IDOPP19774
  • Siperfaqja bruto200m2
  • Kat
  • Numri i dhomave0
  • Tualete2
  • Shikime60

Pershkrimi

Godina ndodhet në rrugën e Durrësit, pranë Ambasadës Kineze.Infromacione mbi godinën :
• Sipërfaqja 200m2.
• Strukturë 2-katëshe.
Organizimi :
• Open Space.
• Tualet në secilin kat.
• Godinë e investuar.
• E përshtatshme për bar, restorant, zyra dhe cdo lloj tipologjie biznesi tjetër.
• Zonë mjaft e preferuar për zhvillim biznesi.

Për ta vizituar na kontaktoni!

Devis Duka
Devis Duka
Future Home Opportunity