Ambjent, te Oxhaku

115,000 €

ID: OPP 331
Alt Alt Alt
Alt
Alt
Alt

Detajet e pronës

  • TipiCommercial
  • IDOPP 331
  • Siperfaqja neto72m2
  • Kat
  • Numri i dhomave0
  • Tualete0
  • Shikime487

Pershkrimi

Disponojmë një ambjent për shitje në një kompleks të ri me punime shumë cilësore, te Oxhaku, Rruga Xhanfize Keko. Ambjenti ndodhet në katin e dytë me sipërfaqe prej 72m2. Ndodhet buzë rruge kryesore dhe ka fasdë xhami. Eshtë I investuar në tavane me spote dhe dysheme me parket. Aktualisht është i përshtatur për palestër më një kontratë qeraje 5- vjeçare me vlerën 40000 Lek/muaj. Pozicioni stretegjik ofron zhvillimin e bizneseve të çfrëdo lloji. Opsion shumë I mirë për investim. Për ta vizituar na kontaktoni.