Qera,Godine Biznesi,Vore

7,500 € /muaj

ID: UNA21099

Detajet e pronës

  • TipiPavilion
  • IDUNA21099
  • Siperfaqja bruto3000m2
  • Kat0
  • Numri i dhomave0
  • Tualete0
  • Shikime331

Pershkrimi

Jepet me qera Godinë Biznesi.
Godina ndodhet në Autostradën Tiranë - Durrës,në zonën e Vorës.
Ka sipërfaqje totale 3000m2: 1000m2 janë ndërtim dhe 2000 m2 janë hapësirë parkimi.
Godina është e strukturuar në 3-kate:
• Kati i parë është 1000m2 me lartësi 5m
• Kati i dytë është 1000m2 me lartësi 4.5m
• Kati i tretë është 1000me me lartësi 4m
Godina është e përbërë nga kubaturë e rregullt, ka tualete në cdo kat,sistem anti-zjarr dhe ashensorë industrial me peshë deri ne 2.2 ton në menaxhim të objektit.Godina ka linjë trefazore,sistem kamerash,sistem alarmi si dhe shkallë emergjence.
Për ta vizituar na kontaktoni!

Bernardo Xheka
Bernardo Xheka
Future Home Unaza