Qera, Kapanon , Autostrada Tiranë - Durrës.

1,350 € /muaj

ID: PRI21191
Alt Alt Alt Alt Alt Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt

Detajet e pronës

  • TipiCommercial
  • IDPRI21191
  • Siperfaqja bruto450m2
  • Kat0
  • Numri i dhomave0
  • Tualete0
  • Dokumentimi Ka Hipoteke
  • Shikime76

Pershkrimi

Jepen me qira 2 Kapanone, Pranë City Park në Autostradën Tiranë - Durrës.

• Sipërfaqja e Kapanonit 1 ;
450 metra total ndër të cilat 350 metra +100 metra zyrë.

• Sipërfaqja e Kapanonit 2 ;
600 metra në total ndër të cilat, 500 metra +100 metra zyrë.

• Kapanoni është 9 Metër i lartë,
• Ka ujë 24 orë dhe energji 3 fazore,
• Mundësi parkimi, shumë komode për ngarkim / shkarkim të mallrave.

• Cmimi është 3 Euro për m2.

Për Një Vizitë Në Pronë, Na Kontaktoni!

Ardit Alla
Ardit Alla
Future Home Priority