Shitet, Biznesi, buzë rruge tek Birra Tirana, Tiranë.

25,000 €

ID: AL21353
Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt

Detajet e pronës

  • TipiCommercial
  • IDAL21353
  • Siperfaqja bruto130m2
  • Kat
  • Numri i dhomave0
  • Tualete1
  • Dokumentimi Ka Hipoteke
  • Shikime29

Pershkrimi

Shitet, Biznesi, buzë rruge tek Birra Tirana, Tiranë.
Informacion mbi ambientin:
• Sipërfaqja: 130 m2.
Kati i parë është 70 M2 dhe përfshin :
• 2 Kuzhina.
• 1 Tualet.
• 1 Zyrë.
Kati i dytë është 55 M2 dhe përfshin:
• 1 Verandë.
• Investim i Ri.
• Kubaturë e rregullt.
• Me dokumentacion të rregullt hipotekor.
Për një vizitë në pronë na kontaktoni!

Ismail Uku
Ismail Uku
Future Home Integrity