Qera, Godinë Biznesi, Autostrada Durrës-Tiranë

5,000 € /muaj

ID: PRI+21388
Alt
Alt

Detajet e pronës

  • TipiBuilding
  • IDPRI+21388
  • Siperfaqja bruto1650m2
  • Siperfaqja e tokes1000m2
  • Kat
  • Numri i dhomave0
  • Tualete10
  • Dokumentimi Ka Hipoteke
  • Shikime48

Pershkrimi

Godina ndodhet në Autostradën Durrës-Tiranë.

Informacion mbi godinën:
• Godinë 4 Katëshë dhe 1 kat nën tokë.
• Sipërfaqe ndërtimi : 1650m2
• Sipërfaqe trualli : 1000m2

Organizimi:
• Kati -1 : Sipërfaqe 330m2. Open Space i shfrytëzueshëm për magazinim dhe parkim.
• Kati 0 : Sipërfaqe 330m2. Open Space i shfrytëzueshëm për Show Room. Disponon 2 tualete
• Kati 1 : Sipërfaqe 330m2. Open Space i shfrytëzueshëm për Show Room. Disponon 2 tualete
• Kati 2 : Sipërfaqe 330m2. I ndarë në disa zyra të bollshme. Disponon 2 tualete.
• Kati 3 : Sipërfaqe 330m2. I ndarë në 3 Apartamente.

Cilësime:
• Cilësi Superiore Ndërtimi
• Fasadë me Xham Termik
• Termoizolim i përgjithshëm
• Ashensor

Hapësirë parkimi për Klientët, pjesa e Përparme e Godinës
Hapsirë për Parkim Mjetesh Transporti dhe Mallra.

Për ta Vizituar na Kontaktoni!

Olges Dervishaj
Olges Dervishaj
Future Home Priority +