Shitet, Tokë, Ibë e Poshtme, Tiranë

245,000 €

ID: PRO21402
Alt
Alt

Detajet e pronës

  • TipiLand
  • IDPRO21402
  • Siperfaqja bruto8610m2
  • Kat
  • Numri i dhomave0
  • Tualete0
  • Dokumentimi Ka Hipoteke
  • Shikime20

Pershkrimi

Toka ndodhet në Ibë të Poshtme, pranë Rrugës Nacionale të Elbasanit.

Informacion mbi tokën :
• Sipërfaqja e tokës : 8610 m2.
• Ka ujë te pijshëm dhe linjë elektrike.
• E përshtatshme për investim.
• Mundësi të ndryshme shfrytëzimi.
• Me dokumetacion të rregullt hipotekor.

Për ta vizituar na kontaktoni!

Riveron Licaj
Riveron Licaj
Future Home Property