Shitet, Tokë ,Autostrada Tiranë-Durrës,Tiranë

1,100,000 €

ID: PRI 1261
Alt
Alt

Detajet e pronës

  • TipiLand
  • IDPRI 1261
  • Siperfaqja neto22000m2
  • Kat
  • Numri i dhomave0
  • Tualete0
  • Dokumentimi Ka Hipoteke
  • Shikime494

Pershkrimi

Toka ndodhet në zonën e Autostradës Tiranë- Durrës Km 18, pranë Toyota, një vend i sigurt dhe me pozicion fantastik për tu zhvilluar. Sipërfaqa totale e truallit është 22000 m2 dhe trajtohet me një cmim 50 Euro/m2. Klima dhe pozicioni strategjik e bëjnë një vend me prioritet investimi ne fushen e ndertimi. Toka është e përshtatshme për zhvillim shumëllojshmërie aktiviteti si godinë biznesi, fabrikë apo kompleks dhe është e pajisur me certifikatë pronësie. Për më shumë informacion na kontaktoni!

Ramazan Qinami
Ramazan Qinami
Future Home Priority +