Shitet,Tokë, Fushë Prezë, Tiranë.

380,000 €

ID: Pro+16538
Alt Alt Alt
Alt
Alt
Alt

Detajet e pronës

  • TipiLand
  • IDPro+16538
  • Siperfaqja8500m2
  • Kat
  • Numri i dhomave0
  • Tualete0
  • Dokumentimi Ka Hipoteke
  • Shikime11

Pershkrimi

Toka është e pozicionuar në Fushë Prezë.
Informacion mbi Tokën: • Sipërfaqja e Tokës: 8500m²
E përfshirë 1100m2 konstruksion metalik për kapanon me dimensione 30x35x6m lartësi
• Pranojmë dhe klering! • Zonë industriale
Dokumentacioni: Me Hipotekë.
Për të vizituar na kontaktoni!

Endrit Isha
Endrit Isha
Future Home Property +