Shitet,Toke,Autostrada Tirane-Durres

600,000 €

ID: future 2683
Alt Alt
Alt
Alt

Detajet e pronës

  • TipiLand
  • IDfuture 2683
  • Siperfaqja6000m2
  • Kat
  • Numri i dhomave0
  • Tualete0
  • Dokumentimi Ka Hipoteke
  • Shikime765

Pershkrimi

Toka ndodhet në zonën e Autostradës Tiranë- Durrës, një vend i sigurt dhe me pozicion fantastik për tu zhvilluar. Sipërfaqja totale e truallit është 6000 m2 dhe trajtohet me një cmim 100 Euro/m2.Pozicioni strategjik dhe hyrje-daljet qe kane direkt me autostraden e bën një vend me prioritet investimi ne fushen e ndertimit dhe gjithashtu është e përshtatshme për zhvillim shumëllojshmërie aktiviteti biznesi,gjithashtu është e pajisur me certifikatë pronësie. Për më shumë informacion na kontaktoni!

Fatjon Hysenbelliu
Fatjon Hysenbelliu
Future Home Unaza