Shitet, Tokë, Arbanë

1,500,000 €

ID: OPP 3225
Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt

Detajet e pronës

  • TipiLand
  • IDOPP 3225
  • Siperfaqja30000m2
  • Kat
  • Numri i dhomave0
  • Tualete0
  • Dokumentimi Ka Hipoteke
  • Shikime796

Pershkrimi

Toka ndodhet në rrugën Tiranë-Ndroq, në fshatin Arbanë buzë lumit Erzen. Sipërfaqja totale e tokës është 3 ha (30000 m2) nga të cilat 16000 m2 janëtë përfshira në hipotekë. Në të janë ndërtuar 4 stalla të mëdha , 40 metra të gjata , 5 metra të larta dhe 10 metra të gjëra. Ferma është ndërtuar në vitin 2015 dhe ka kushte mjaft bashkëkohore ku përfshihet reparti I mjeljes me sipërfaqe 200 m2, baxho e cila ka sipërfaqe totale 270 m2 dhe 2 dhoma frigoriferike. është instaluar stacion pompimi dhe linja elektrike 6 kv. Ferma furnizohet me ujë 24 orë falë tre puseve që disponon. Pjesa tjetër e tokës shfrytëzohet si pemtore dhe vreshtari, si dhe janë mbjelle 1000 rrenjë ullinj. Për më tepër informacion na kontaktoni.

Devis Duka
Devis Duka
Future Home Opportunity