Qera, Godine Biznesi, te Bulevardi Kryesor, Durres

Kontakto per cmimin /muaj

ID: VO25463

Detajet e pronës

  • TipiBuilding
  • IDVO25463
  • Siperfaqja bruto140m2
  • Kat
  • Numri i dhomave0
  • Tualete2
  • Dokumentimi Ka Hipoteke
  • Shikime420

Pershkrimi

Disponojmë Godinë Biznesi për qera në Bulevardin kryesor.

• Godina është 2 katëshe.
• Siperfaqja 70m2 per secilin kat.
• Mund të përdoret për aktivitete të ndryshme biznesi, si magazina etj

• Portë hyrëse kryesore dhe një oborr
• Mundësi parkimi.
• Godina ka mundesi te jepet me qera edhe secili kat me vete
• Kati i pare 50,000ALL
• Kati i dyte 40,000ALL

Për ta vizituar na kontaktoni!

Alba Muco
Alba Muco
Future Home Stadium