Rreth Nesh

Informacione për kompaninë tonë

Rreth Futurehome Real Estate

Një Brand pikënisjen e të cilit e shenjon viti 2012, por formalizohet në 2015 falë pasionit e përkushtimit kah nevojave të tregut ende të brishtë.

Gjithcka nisi në rrugëtimin e vështirë te Shqipërise drejt modernizimit të tregut dhe jetesës.Gjë kjo, që solli me vete imigrimin e crregullt të popullsise në kerkim të një jete më të mirë. Në këtë përpjekje, shumë njerez u gjendën në vështirësi për gjetjen e një vendi për të ndërtuar apo rifilluar jetën e tyre të re nga e para. Spekulatorë dhe seksere, njerëz te pakualifikuar në atë kohë në ndërmjetësimin e pasurive te paluajtshme, filluan abuzimin e pamëshirshem me të ardhurat dhe sidomos me besimin e njerëzve. Bumi i ndërtimeve, me apo pa rregulla, e nxiste edhe më shume atë "anarshi" që kish marrë tashmë vrrull.

Experienca personale e shumë prej nesh, solli nevojën e një organizimi te tillë njerëzish që, në lidhje me autoritetet dhe ligjet ne fuqi, te përqafojë nevojat dhe të gjejë zgjidhjen për këtë fenomen që nga shumë, akoma duket i ri, por është shumë i rëndësishëm për jetën e Shqiptarëve.

Një rrugë pak të thuash e veshtirë, por që rezultoi në rritjen e punës së përditshme tonën. U kthye në ushqim për pasionin e përkushtimit tonë në lidhje me nevojat e njerëzve, që hasnin vështirësi në rrugëtimin e tyre për gjetjen e foleve të reja.Me shpresën, ambicjen dhe përkushtimin për të rregulluar në një ditë qoftë edhe një jetë të vetme që ka të tilla nevoja, sot numërojmë 2000 kontrata të nënshkruara. Që për ne do të thotë më shume se 2000 familje të kënaqura, jashtë nevojës për strehim. 2000  familje na kanë dhënë besim të plotë, dhe kjo flet për rritjen e vazhdueshme të kurbës së besimit tek FUTURE HOME REAL ESTATE.

Sot, më 2021 Future Home, është kompania imobiliare më e madhe shqiptare. Vendi i takimit me Okazionet ;Gama më e gjerë e pasurive të paluajtshme në Tiranë dhe Durrës.

  • Apartamente( shitje/qira/ luksi ose jo)
  • Toka(për ndërtim/apo punim)
  • Dyqane(qira/shitje)
  • Vila janë vetëm disa nga arsenali ynë për të shuar nevojat tuaja.
  • 90  është numri i agjentëve të kualifikuar që janë në terren cdo ditë për të regjistruar e pëqafuar kërkesën tuaj, kuptuar nevojat tuaja dhe përgatitjen e zgjidhjes më të mirë për ju.
  • Me 9 zyra jemi shtrire në te gjjithë territorin për të organizuar më së miri nevojat tuaja , për të ofruar një zgjidhje sa më të mirë në një afat sa më të shkurtër.

Deri më tani besimin tuaj e kemi vlerësuar mbi të gjitha, dhe falë feedback-ut tuaj vazhdojmë të rritemi për t'ju shërbyer me më të mirën që mundemi.

The field with (*) is required.

Na kontakto

Për të shitur/dhënë me qira, për të blerë/marrë me qira, na kontaktoni.

Futurehome

Kompania më e madhe
Shqiptare,
në Real Estate

Na shkruaj në email

info@futurehome.al

Na telefono në

+355 69 307 6666