Bashkohu me FUTUREHOME

 

Kompania më e madhe shqiptare e ndërmjetësimit të pasurive të palujtshme

 

 

Ende i pa punë? 

Flet mirë dhe zotëron konfidencë të lartë? 

Do të largohesh nga punët sedentare të zyrave monotone? 

Kjo është mundësia Jote! Jo e të gjithëve! 

We are Hiring!!

 

 

Dërgo CV tënde:

Email: info@futurehome.al

Tel: +35548338266

Aplikoni : https://futurehome.al/karriera.html ‎

 

Future Home Real Estate,Kompania më e madhe Shqiptare e Ndërmjetësimit Të Pasurive Të Paluajtshme kërkon të zgjerojë stafin e saj me kolegë që e duan punën dhe pëlqejnë sfidat e reja.

 

 

Kualifikimet dhe Aftësitë:

 

• Të ketë përfunduar arsimin e lartë.

• Të dijë gjuhë të huaj.

• Të dijë të përdorë programet bazë të kompjuterit.

• Mosha e kandidateve preferohet të jetë mbi 23 vjeç.

• Energjik/e dhe ambicioz/e.

• Aftësi të mira komunikimi dhe prezantimi