Shfaqur 2 nga 2 Rezultate

property

Qera, Apartament 1+1, Lungomare, Vlorë.

400 €
1
1
65 m2
Vlore, Albania

property

Shitet, Apartament 1+1, Marina City Park, Sarandë.

132,720 €
1
1
84 m2
Vlore, Albania

Shtepi dhe apartamente me qera ne qytetin e Vlores, zbuloni apartamente dhe shtepi me qera 1+1, 2+1 dhe garsoniere ne zonen e lungomares, uji i ftohte, bulevardi kryesor, vlora marina, Albano Romina etj.