lorem

June 3, 2024

Tendencat e çmimeve në tregun imobiliar gjatë vitit 2024 – Future Home Podcast, Episodi 1

Ndërsa nevojat dhe mundësitë e njerëzve për të zotëruar një pronë janë të ndryshme, ajo që duket se i bashkon të gjithë sidomos në vitet e fundit është interesi i lartë për të patur një të tillë.

lorem

May 1, 2024

Future Home sjell Podcastin e parë në fushën e Real Estate në Shqipëri

Kompania lider e pasurive të paluajtshme “Future Home” ka ndërmarrë së fundmi një hap inovator për fushën ku operon, duke lançuar podcastin e parë në Shqipëri.

lorem

September 27, 2023

Pse hapja e një franchise Future Home është një investim i sigurt?

Kultura e franchising në botë ka nisur herët, që në shekullin e 19-të, ndërsa në Shqipëri është bërë veçanërisht e njohur gjatë viteve të fundit. Future Home, agjencia imobiliare lider në fushën e Real Estate, me 15 zyra në të gjithë territorin shqiptar, mbart një model biznesi të tillë.

lorem

August 7, 2023

Pse është e rëndësishme të kontaktoni një agjent të Future Home për shitblerjen e pronës suaj?

Shitblerja e një prone nuk është një transaksion i thjeshtë dhe mekanik mes dy palëve të interesuara, por shumë më tepër se kaq. Prandaj në Future Home, ky proces trajtohet me shumë kujdes prej agjentëve imobiliarë, të cilët bëjnë përpjekjet maksimale për të kënaqur kërkesat dhe objektivat e çdo kli

lorem

July 4, 2023

Investitorët shqiptarë dhe të huaj me sytë nga Riviera shqiptare

Bëje paranë të punojë për ty, investo në Rivierën shqiptare

lorem

February 11, 2020

5 Këshilla të vlefshme për një Agjent Imobiliar

Profesioni i agjentit të pasurive të patundshme,sic cdo profesion tjetër të kërkon të mësosh gjëra të reja cdo ditë dhe të rritesh profesionalisht duke dhënë më të mirë tënde.

lorem

January 21, 2020

Trendet e kuzhinave për vitin 2020

Trendet e kuzhinave per vitin 2020:

lorem

January 7, 2020

Tregu I Ri I Rivlerësimeve Të Pronave Të Patundshme

Viti i ri 2020 do të nisë me disa ndryshime përsa i përket Ligjit të Rivlerësimit. Duke filluar nga 16 janari i vitit 2020, qeveria do t’u  japë mundësi qytetarëve që të rivlerësojnë pronat e patundshme me taksa më të ulëta nga ato që parashikon ligji aktual . 

lorem

December 10, 2019

Dekore Të Cilat Nuk Mund T'i Mungojnë Shtëpisë Suaj Gjatë Festave Të Fundvitit

Atmosfera festive e fundvitit ka filluar të ndihet kudo. E gjithë koha e përgatitjes së zbukurimeve në shtëpi është një kohë e pazëvendësueshme, argëtuese dhe magjike.

lorem

May 20, 2019

Rinovimi I Pasurive Të Paluajtshme

Çdo investim që ka për qëllim përmirësimin e disa aspekteve të pasurisë të paluajtshme padyshim sjell rritjen e vlerës së saj në tregun imobiliar. Për çdo pasuri ka mënyra të larmishme për të shtuar vlerën të cilat mund të aplikohen për këtë qëllim . Pavarësisht qëllimit për të cilin kryhen (qëllim

lorem

May 20, 2019

Hapi i parë për të blerë prone ne Shqiperi, është të gjeni të duhurën për ju!

Per të blerë pronë në Shqipëri, mund ta gjeni vetë, duke kërkuar në internet ose duke kontaktuar drejtpërdrejt pronarin e shtëpisë që ju pëlqen ose zgjidhja më e mire do ishte të kontaktoni një agjensi imobiliare

lorem

May 20, 2019

ZHVILLONI KARRIERËN TUAJ NË FUSHËN E SHITJEVE

“Çfarë do të bëhem kur të rritem?” Kjo është pyetja që na shoqëron për një kohë të gjatë para se të vendosim se në cilin drejtim duhet të fillojë dhe vijojë karriera jonë profesionale. Shumica prej nesh janë bërë çfarë kanë dashur prindërit të bëhemi.

Faqa nga 3