Shfaqur 12 nga 220 Rezultate

property

Qira, Ambient Biznesi, rruga Mine Peza, Tirane

400 €
20 m2
Tirana, Albania

property

Qera, Ambient Biznesi, Sauk, Tiranë.

1,300 €
2
345 m2
Tirana, Albania

property

Qera, Ambient Biznesi,Shijak , Durrës

1,300 €
2
952 m2
Shijak, Albania

property

Qera, Ambient Biznesi, Unaza e Re

450 €
1
1
80 m2
Tirana, Albania

property

Qira, Ambient Biznesi, Lagjia 16, Korçë

300 €
1
60 m2
Korçë, Albania

property

Qera, Ambient Biznesi, prane Ministrise se Kultures, Kinostudio, Tiranë

10,500 €
615 m2
Tirana, Albania

property

Qira, Ambient, Golden Park

700 €
1
100 m2
Tirana, Albania

property

Qira, Ambient Biznesi + 3 Poste Parkimi, Zogu i Zi

3,000 €
3
466 m2
Tirana, Albania

property

Qira, Ambient Biznesi, Stacioni i Trenit, Tirane.

500 €
1
50 m2
Tirana, Albania

property

Qera,Ambjent Biznesi,Fresku

550 €
1
1
86 m2
Tirana, Albania

property

Qera, Ambient Biznesi , Durrës

250 €
1
72 m2
Durres, Albania

property

Qera, Ambient Biznesi, Prane Stadiumit , Durrës

400 €
1
44 m2
Durres, Albania

Faqa nga 19

Zbuloni zgjedhjet më të mira të ambjenteve të biznesit me qera në lokacionet kryesore të Tiranës, Durrësit, Korçës, dhe Vlorës. Ne ofrojmë një gamë të gjerë të hapësirave që përshtaten me çdo lloj biznesi, qoftë zyra, dyqane, ose magazina.