Shfaqur 12 nga 138 Rezultate

property

Shitet, Apartament 3+1, Bulevardi "Ismail Qemali", Vlorë.

270,000 €
1
3
180 m2
Vlore, Albania

property

Shitet, Apartament 2+1, Marina City Park, Sarandë.

372,614 €
1
2
Vlore, Albania

property

Shitet, Apartament 1+1, Marina City Park, Sarandë.

119,153 €
1
1
68 m2
Vlore, Albania

property

Shitet, Apartamenti 2+1, Lungomare, Vlorë.

399,000 €
1
2
133 m2
Vlore, Albania

property

Shitet, Apartamenti 2+1, Lungomare, Vlorë.

297,000 €
1
2
135 m2
Vlore, Albania

property

Shitet, Apartamenti 1+1, Lungomare, Vlorë.

208,580 €
1
1
77 m2
Vlore, Albania

property

Shitet, Apartamenti 1+1, Lungomare, Vlorë.

178,200 €
1
1
81 m2
Vlore, Albania

property

Shitet, Apartamenti 1+1, Lungomare, Vlorë.

202,400 €
1
1
92 m2
Vlore, Albania

property

Shitet, Apartamenti 1+1, Lungomare, Vlorë.

263,700 €
1
1
87 m2
Vlore, Albania

property

Shitet, Apartamenti 2+1, Lungomare, Vlorë.

355,800 €
1
2
119 m2
Vlore, Albania

property

Shitet, Apartamenti 2+1, Lungomare, Vlorë.

399,000 €
1
2
133 m2
Vlore, Albania

property

Shitet, Apartamenti 2+1, Lungomare, Vlorë.

285,000 €
1
2
95 m2
Vlore, Albania

Faqa nga 12

Shtepi dhe apartamente ne shitje ne qytetin e Vlores, zbuloni apartamente dhe shtepi me qera 1+1, 2+1 dhe garsoniere ne zonen e lungomares, uji i ftohte, bulevardi kryesor, vlora marina, Albano Romina etj.