Shfaqur 12 nga 820 Rezultate

property

Shitet, Apartament 3+1+2, Unaza e Re.

201,000 €
2
3
130 m2
Tirana, Albania

property

Shitet, Apartament 2+1+2, Unaza e Re, Tiranë.

140,000 €
2
2
89 m2
Tirana, Albania

property

Shitet, Apartament 2+1, Vollga , Durres

90,000 €
1
2
85 m2
Durres, Albania

property

Shitet, Apartament 1+1+2 Garazhe, Unaza e Re

150,000 €
1
1
95 m2
Tirana, Albania

property

Shitet, Apartament 3+1+2, Stacioni i Trenit, Tirane.

319,520 €
2
3
200 m2
Tirana, Albania

property

Shitet, Apartament 3+1+2, Lagjia 2, Korçë

109,000 €
1
3
119 m2
Korçë, Albania

property

Shitet, Apartament 3+1+2, Lagjia 2, Korçë

109,000 €
1
3
119 m2
Korçë, Albania

property

Shitet, Apartament 2+1+Depo, Rruga Ferit Xhajko, Tiranë.

145,000 €
1
2
68 m2
Tirana, Albania

property

Shitet, Apartament 1+1, Golem, Durrës.

70,000 €
1
1
56 m2
GOLEM, Albania

property

Shitet,Apartament 3+1, Porcelan, Tiranë.

145,000 €
1
3
131 m2
Tirana, Albania

property

Shitet, Apartament 2+1+2, Golem, Durrës.

85,000 €
1
2
90 m2
GOLEM, Albania

property

Shitet, Apartament 2+1+2, Unaza e Re.

132,000 €
2
2
94 m2
Tirana, Albania

Faqa nga 69

Kërkoni koleksionin tonë të veçantë të apartamenteve në shitje në zonat më të kërkuara të Tiranës, Durrësit, Korçës dhe Vlorës. Në faqen tonë, do të gjeni një gamë të gjerë të apartamenteve nga ato ekonomike e deri tek ato super luksoze, të përshtatshme për çdo nevojë dhe buxhet.