Shfaqur 12 nga 368 Rezultate

property

Qira, Ambient Biznesi, Brryli, Tiranë.

1,100 €
1
58 m2
Tirana, Albania

property

Qera, Apartament 2+1, Rruga Don Bosko, Tiranë.

400 €
1
2
100 m2
Tirana, Albania

property

Qira, Apartament 2+1+2, Vilat Gjermane

450 €
2
1
150 m2
Tirana, Albania

property

Qera, Apartament 2+1+2+ Post Parkimi, Rruga e Barikadave, Tiranë

1,000 €
2
2
102 m2
Tirana, Albania

property

Qera, Apartament 1+1, Unaza e Re

400 €
1
1
75 m2
Tirana, Albania

property

Qera, Apartament 2+1+2, Alidemi, Tiranë

400 €
2
2
110 m2
Tirana, Albania

property

Qera, Apartament 1+1, Komuna Parisit, Tiranë.

550 €
1
1
80 m2
Tirana, Albania

property

Qera, Apartament 2+1, Stacioni i Trenit ,Kompleksi Usluga

600 €
1
2
82 m2
Tirana, Albania

property

Qera, Apartament 3+1+2, Selvia, Tiranë.

1,500 €
2
3
165 m2
Tirana, Albania

property

Qera, Apartament 2+1+2, Rruga 5 Maj, Tirane.

800 €
2
2
117 m2
Tirana, Albania

property

Qera, Apartament për zyra 1+1, Shkolla e Baletit, Tiranë.

550 €
1
1
71 m2
Tirana, Albania

property

Qera, Apartament 2+1+2, Rruga 5 Maj, Tirane.

800 €
2
2
107 m2
Tirana, Albania

Faqa nga 31

Zbuloni zgjedhjen më të mirë të shtëpive me qera në Tiranë, Durrës, Korçë dhe Vlorë. Kërkoni në listën tonë të gjerë për të gjetur shtëpinë ideale që përputhet me buxhetin dhe preferencat tuaja. Ofrojmë një gamë të larmishme të shtëpive moderne, tradicionale dhe luksoze, të cilat janë të disponueshme për qira të shkurtra dhe të gjata.