Shfaqur 12 nga 96 Rezultate

property

Shitet,vilë dy katshe e bashkangjitur, Lura 1 Gjiri i Lalzit , Durrës

420,000 €
2
3
148 m2
Durres, Albania

property

Shitet, Apartament 2+1, Vollga , Durres

90,000 €
1
2
85 m2
Durres, Albania

property

Shitet, Shtepi Private,Nishtulla , Durres

170,000 €
2
5
476 m2
Durres, Albania

property

Shitet, Shtepi Private, Durres

180,000 €
2
6
366 m2
Durres, Albania

property

Shitet, Apartament 2+1, Lagjia 3 , Durres

134,000 €
1
2
81 m2
Durres, Albania

property

Shitje, Apartament 1+1, Shkozet, Durrës

88,000 €
1
1
74 m2
Durres, Albania

property

Shitje, Shtëpi Private, në Durrës

59,000 €
1
2
418 m2
Durres, Albania

property

Shitet, Apartament 1+1, Porto Lalzi,Gjiri i Lalzit

145,000 €
1
1
63.6 m2
Durres, Albania

property

Shitet, Apartament 1+1,Golem

82,000 €
1
1
104 m2
Durres, Albania

property

Shitet, Apartament 2+1+Post Parkimi, Plazh Hekurudha, Durres

150,000 €
1
2
90 m2
Durres, Albania

property

Shitet, Shtëpi Private + Tokë, Maminas,Durres

140,000 €
2
6
4396 m2
Durres, Albania

property

Shitet, Apartament 2+1, Prane Spitalit , Durres.

95,000 €
1
2
99 m2
Durres, Albania

Faqa nga 8

Shtepi dhe apartamente ne shitje ne qytetin e Durresit, zbuloni apartamente dhe shtepi me qera 1+1, 2+1 dhe garsoniere ne zonen e plazhit, Vollga, hekurudha, Gjiri i Lalzit etj.