Shfaqur 12 nga 22 Rezultate

property

Qera, Apartament 1+1, Plazh Rrota e Kuqe, Durres

400 €
1
1
65 m2
Durres, Albania

property

Qera, Shtepi Private ,Spitalle , Durres

500 €
1
2
400 m2
Durres, Albania

property

Qera, Apartament 1+1, Plazh Rrota e Kuqe , Durres

250 €
1
1
60 m2
Durres, Albania

property

Qera, Vilë, Vala Mar Residence, Gjiri I Lalëzit.

3,200 €
2
3
300 m2
Durres, Albania

property

Qera, Vilë, Vala Mar Residence, Gjiri I Lalëzit.

3,200 €
2
3
300 m2
Durres, Albania

property

Qera, Apartament 2+1, Gjykata, Durres

600 €
1
2
85 m2
Durres, Albania

property

Qera, Shtepi Private , Shkozet, Durres

2,000 €
4
7
256 m2
Durres, Albania

property

Qera, Apartament 1+1, Prane Gjimnazit Leonik Tomeo ,Durres

350 €
1
1
94 m2
Durres, Albania

property

Qera, Shtepi Private 2+1, Lagjia 17, Durres

370 €
1
2
176 m2
Durres, Albania

property

Qera, Shtepi Private,Lagjia 17, Durres

500 €
1
1
118 m2
Durres, Albania

property

Qera, Shtepi Private 3-kateshe, Fusha e Reres, Durres

700 €
433 m2
Durres, Albania

property

Qera, Apartament 1+1, Shkembi Kavajes, Durres

500 €
1
1
63 m2
Durres, Albania

Faqa nga 2

Shtepi dhe apartamente me qera ne qytetin e Durresit, zbuloni apartamente dhe shtepi me qera 1+1, 2+1 dhe garsoniere ne zonen e plazhit, Vollga, hekurudha, Gjiri i Lalzit etj.