Shfaqur 15 nga 15 Rezultate

property

Qera, Apartament 2+1+2, Vollga, Durres

500 €
1
2
85 m2
Durres, Albania

property

Qera, Apartament 2+1, Vila e Zogut, Durres.

350 €
1
2
107 m2
Durres, Albania

property

Qera, Apartament 1+1, te Valamar, Gjiri i Lalezit, Durres

1,500 €
1
1
66 m2
Durres, Albania

Faqa nga 2

Shtepi dhe apartamente me qera ne qytetin e Durresit, zbuloni apartamente dhe shtepi me qera 1+1, 2+1 dhe garsoniere ne zonen e plazhit, Vollga, hekurudha, Gjiri i Lalzit etj.