Shfaqur 12 nga 293 Rezultate

property

Qira, Ambient Biznesi, Brryli, Tiranë.

1,100 €
1
58 m2
Tirana, Albania

property

Qera, Apartament 2+1, Rruga Don Bosko, Tiranë.

400 €
1
2
100 m2
Tirana, Albania

property

Qira, Apartament 2+1+2, Vilat Gjermane

450 €
2
1
150 m2
Tirana, Albania

property

Qera, Apartament 2+1+2+ Post Parkimi, Rruga e Barikadave, Tiranë

1,000 €
2
2
102 m2
Tirana, Albania

property

Qera, Apartament 1+1, Unaza e Re

400 €
1
1
75 m2
Tirana, Albania

property

Qera, Apartament 2+1+2, Alidemi, Tiranë

400 €
2
2
110 m2
Tirana, Albania

property

Qera, Apartament 1+1, Komuna Parisit, Tiranë.

550 €
1
1
80 m2
Tirana, Albania

property

Qera, Apartament 2+1, Stacioni i Trenit ,Kompleksi Usluga

600 €
1
2
82 m2
Tirana, Albania

property

Qera, Apartament 3+1+2, Selvia, Tiranë.

1,500 €
2
3
165 m2
Tirana, Albania

property

Qera, Apartament 2+1+2, Rruga 5 Maj, Tirane.

800 €
2
2
117 m2
Tirana, Albania

property

Qera, Apartament për zyra 1+1, Shkolla e Baletit, Tiranë.

550 €
1
1
71 m2
Tirana, Albania

property

Qera, Apartament 2+1+2, Rruga 5 Maj, Tirane.

800 €
2
2
107 m2
Tirana, Albania

Faqa nga 25

Shfletoni koleksionin tonë të pasur të apartamente me qera në zonat kryesore të Tiranës, Durrësit, Korçës, dhe Vlorës. Ne ofrojmë një gamë të gjerë të zgjedhjeve, nga studio për një person deri te apartamente të mëdha familjare, të gjitha me kushte dhe çmime konkurruese. Çdo apartament është i pajisur me të gjitha nevojat esenciale dhe ofron komoditet dhe stile të ndryshme që përshtaten me çdo kërkesë dhe preferencë.