Shitet,Tokë,Kamëz

120,000 €

ID: UNA21465
Alt Alt
Alt
Alt

Detajet e pronës

  • TipiLand
  • IDUNA21465
  • Siperfaqja bruto2000m2
  • Kat
  • Numri i dhomave0
  • Tualete0
  • Shikime23

Pershkrimi

Toka ndodhet në Kamëz,pranë Kompleksit Sea.
Informacion mbi tokën :
• Sipërfaqja e tokës : 2000 m2
• Dokumentacioni: Me Certifikatë Pronësie
• E përshtatshme për investim
• Toka është e thurur dhe e sistemuar
• Disponon karabina 200m2 për shtëpi private
• Dalje në rrugë kryesore
• Mundësi të ndryshme shfrytëzimi
Për ta vizituar na kontaktoni!

Serxhio Kola
Serxhio Kola
Future Home Unaza