Trendet e kuzhinave për vitin 2020

lorem

Dekada e re do të shoqërohet me ndryshime edhe në trendet e dizanjimit të shtëpive.Pjesa e kuzhinës është ajo që do të ketë risi si në ngjyra,koncept  dhe materiale.Kuzhinat vetëm të bardha,me hapësira të bollshme nuk do të jenë më në trend.Theksi në vitin 2020 do të jetë në thjeshtësi,në kombinime ngjyrash që në parim mund të duken të pazakonshme dhe në ndjesinë e një hapësirë të ngrohtë.

Ekpertët kanë listuar disa trende që duke u mbështetur në përvojën dhe ekpertizën e tyre mendojnë se do të përhapen në masë këtë vit.Më poshtë do t'ju rendisim disa prej tyre që ti merrni parasysh nëse dëshironi  të rinovoni kuzhinën tuaj aktuale  apo nëse do të bleni një pronë të re dhe ta arredoni atë duke qenë një hap me kohën.

1.Kuzhinat me mermer Calacatta

Mermeri Calacatta është me origjinë italiane dhe shquhet për sipërfaqet mahnitëse që krijon.Është një gur natyral elegant që me fleksibilitetin që ka i jep jetë kuzhinës suaj.

https://futurehome.al/uploads/futurehome.al//1579604364-default-name.jpg

2.Kuzhinat e thjeshta

Në 2020,ekspertët e interior design shprehen se thjeshtësia do të jetë celësi.Pa elementë të rënduar duke qëndruar në tone neutrale,kuzhina do të duket më e këndshme dhe të gjithë pjesët përbërëse të saj do të bien më shumë në sy.

 

https://futurehome.al/uploads/futurehome.al//1579603583-white-kitchen-renovation.jpg

3.Kuzhinat ku mbizotëron ngjyra e gjelbër(dhe jo vetëm)

Njerëzit e dekades së re janë më të dhënë pas kauzave të mjedisit.Kjo do të shprehet edhe në hapësirat e shtëpive si nga ana e materialeve të përdoruara dhe ngjyra e gjelbër.Ngjyra e gjelbër mund të përdoret në banakun e kuzhinës,muret e saj apo dhe në elemente të tjerë të dukshëm.

https://futurehome.al/uploads/futurehome.al//1579605896-jeshile.png

4.Kuzhina të dekoruar me tulla

Shumica mund të mendojnë se të dekorosh kuzhinën me tulla është e dekadës së kaluar dhe paksa e rënduar.Por nuk ka pse të jetë domosdoshmërisht kështu! Për t'i dhënë kuzhinës një pamje rustike që ofrojnë tullat pa u dukur klishe,mund të kombinosh tullat e kuqe me të bardha dhe të dalësh nga kornizat duke i vendosur në mënyra të shkujdesura.

5.Kuzhina me ngjyra të ndezura

Këtë vit mos kini frike të eksploroni me ngjyrat,qoftë edhe në kuzhinën tuaj .Një kuzhinë me ngjyra shpërthyese është shik dhe nuk del kurrë nga moda.Gjithashtu i jep kuzhinës personalitet dhe e ben një vend të ngrohtë.Fundja a nuk është kuzhina zemra e shtëpisë?

https://futurehome.al/uploads/futurehome.al//1579606071-stunning-colorful-kitchen-design-ideas-14.jpg

Këto janë disa nga trendet që kanë sugjeruar eksperte të ndryshëm të fushës së dizajnit.Kuzhina juaj tashmë do të jetë plot stil!