5 sekrete të arredimit të hapësirave të vogla

lorem

1-Shfrytësoni në maksimum hapësirën vertikale të shtëpisë. Sa më i vogël të jetë hapësira, aq më i lartë varen gjërat në mure.
Nëse kjo është sirtar, vepër arti apo pasqyra, pjesët e varura më të lartë do të rritin vizualisht hapësirën tuaj.


 

2-Mbani vetëm gjërat esenciale. Fillimisht në dekor përfshihen gjërat esencial që duhen dhe më pas
vendosen objekte shtesë. Nëse ato janë të tepërta edhe pse mund t'i keni shumë për zemër është koha t'i hiqni.3-Mos kini frikë nga dekorimi i mureve. Montoni mobilie e pasqyra apo edhe vepra arti në mure
pa u frikësuar. Ato do të japin një pamje stil dhe do të kursejnë shumë nga hapësira juaj duke vënë më shumë gjëra.


4-Vendosni mobilie që mbyllen me kapak dhe shfrytëzojini ato në maksimum. Vendosni një komodinë
të vogël me sirtarë që të shërbejë edhe për mbajtjen e gjerave dhe si një tavolinë e vogël.


 

5-Blini mobilie të mëdha. Njerëzit që jetojnë në shtëpi të vogla tentojnë të blejnë mobilie po të vogla
duke e bërë ambientin të duket shëmtuar dhe madje edhe më i vogël nga sa është.
Më mirë investoni në mobilie të mëdha që mashtrojnë syrin dhe krijojnë idenë e një hapësire të madhe.
Ja disa sekrete dhe këshilla të vlefshme si të shfrytëzoni në maksimum hapësirat në një shtëpi të vogël dhe të duket me stil.