Lista pronave

Shitet, Tokë, Fresku, Tiranë. Shitje

Shitet, Tokë, Fresku, Tiranë.

Rruga Dalip Topi Tirana
Dorian Duka
 • OPP+20409
 • Sip:500 m2
Shitet, Apartament 2+1, Liqeni Artificial, Tirane. Shitje
 • PRI20408
 • Dhoma:2
 • Sip:91 m2
Shitet, Apartament 2+1, Fresku, Tiranë. Shitje
 • OPP+20407
 • Dhoma:2
 • Sip:104 m2
Qera,Apartament 1+1,Per Banim Dhe Per Zyra,Tek Blv Bajram Curri Qira
Qera, Apartament 1+1, Ali Demi, Tiranë. Qira
 • AL20405
 • Dhoma:1
 • Sip:67 m2
Shitet, Duplex, tek Amfiteatri, Durres Shitje

Shitet, Duplex, tek Amfiteatri, Durres

Lagja 1, tek Amfiteatri Durrës
Denis Mara
 • VO20403
 • Dhoma:4
 • Sip:133 m2
Qera, Apartament 2+1, Komuna e Parisit Qira
 • PRI20402
 • Dhoma:2
 • Sip:125 m2
Qera, Apartament 2+1, Bllok, Tirane. Qira
 • PRI20401
 • Dhoma:2
 • Sip:75 m2
Qera, Apartament 2+1, Bllok, Tirane! Qira
 • PRI20400
 • Dhoma:2
 • Sip:110 m2
Qera, Papafingo, Rruga " Gramoz Pashko" , Tiranë Qira
 • OPP20399
 • Dhoma:3
 • Sip:170 m2
Shitet, Apartament 2+1, ne Qerret Shitje
 • VO20398
 • Dhoma:2
 • Sip:64 m2
Shitet, Apartament 2+1, te Mali i Robit Shitje
 • VO20397
 • Dhoma:2
 • Sip:68 m2